background image
Groot onderhoud Gerrit van der Veenstraat - 02-03-2015
Groot onderhoud Gerrit van der Veenstraat Groot onderhoud en aanpassingen in de inrichting

De Gerrit van der Veenstraat tussen de Beethovenstraat en het Olympiaplein is aan de beurt voor groot onderhoud. Daarnaast is er de wens om een aantal dingen in de straat aan te passen en te verbeteren. Op 2 maart beginnen de uitvoeringswerkzaamheden in de Gerrit van der Veenstraat.JSB Infra is hoofdaannemer op dit project en zal dit project voor de Gemeente Amsterdeam - Stadsdeel Zuid uitvoeren.

Meer informatie vindt u op onze projectpagina: Gerrit van der Veenstraat - Amsterdam Oud-Zuid
Laag btw-tarief op renovaties blijft langer - 28-08-2014
Laag btw-tarief op renovaties blijft langer DEN HAAG - Het lage btw-tarief op verbouwingen en renovaties wordt met een half jaar verlengd. Dat hebben kabinet en bevriende oppositie afgesproken tijdens het overleg over de begroting van volgend jaar.

Bronnen in Den Haag bevestigen berichtgeving hierover van Nieuwsuur woensdag. Het is de tweede keer dat de periode wordt verlengd. Het lage btw-tarief blijft nu gelden tot juli volgend jaar.

Het kabinet sprak bij het woonakkoord in februari 2013 met D66, ChristenUnie en SGP af dat de btw op renovatie en herstel voor een periode van 1 jaar zou worden verlaagd van 21 naar 6 procent. Vorig jaar tijdens het begrotingsoverleg werd al besloten die periode te verlengen tot 1 januari 2015.

Bron: ANP
Reconstructie Evenemententerrein Eesveen - 02-03-2014
Reconstructie Evenemententerrein Eesveen Afgelopen weken is JSB Infra samen met diverse vrijwilligers en andere ondernemers uit dorp bezig geweest met de herinrichting van het evenemententerrein en sportveld. De 1e fase van de herinrichting is nu afgerond. Het grote plein, welke onder andere dient als ondergrond voor een schaatsbaan in de winter, is nu gereed.

De volgende fase, o.a. herstel en her-inzaai sportveld, zal in de loop van 2014 starten en afgerond worden.

Nieuwe website en naam - 01-03-2014
Nieuwe website en naam Per 1 maart 2014 is de nieuwe website van JSB Infra online gegaan. JSB Infra is de nieuwe naam voor alle infra activiteiten van Jorn Slager Bestratingen.
It's not a dress watch either. But it's more formal than some of the others. There's still a numeric bezel and a sporty mesh bracelet, but it's toned down. This swiss replica watches would look great with formal or smart casual clothing.