background image
Organisatie
Over ons
JSB Groep B.V. is ontstaan door een samenwerking tussen Jorn Slager en Nick van Berkel. Deze onderneming is dan ook in februari 2014 opgericht door beide heren tezamen met een aantal werkmaatschappijen, zie hiervoor de organogram van onze huidige organisatie elders op deze website.

Jorn Slager heeft jarenlange ervaring opgedaan in de infra-sector. Hij heeft dan ook eerst diverse leerwerk-trajecten gevolgd en werkervaring opgedaan bij andere bedrijven in deze branche. Jorn Slager is op 1 juni 2010 voor zichzelf begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Jorn Slager Bestratingen. En heeft dit uitgebouwd van ZZP-er tot een gerenommeerd straatmakers bedrijf in de regio Noord-Nederland.

Nick van Berkel heeft hiervoor geruime werkervaring in de financiŽle wereld opgedaan in loondienst bij Countus accountants en adviseurs in de functie van assistent accountant en was erg nauw betrokken bij de ontwikkeling van diverse (digitale) producten. Tevens had hij daarnaast parttime al een bedrijf die handelt in audiovisuele producten.
Beleid en Strategie
Missie

JSB infra wil op basis van een transparante samenwerking met opdrachtgevers infrastructurele projecten realiseren. Zowel in de private- als zakelijke markt met een verantwoord rendement.

Visie en Strategie

Wederzijds vertrouwen, samenwerking, vakmanschap, innovatie, duurzaam ondernemen, flexibiliteit en het streven naar een gezond rendement zijn de ankerpunten, welke onze manier van werken onderstrepen.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
..

Werkmaatschappijen
JSB Infra B.V.

JSB Infra is een modern aannemingsbedrijf in de infra-sector waarin vakmanschap voorop staat!

De kernactiviteiten van JSB Infra bestaan onder andere uit het (machinaal) aanbrengen van verhardingen; ontgraven cunet; aanbrengen riolering; groenvoorziening; plaatsen hekwerk/afrasteringen.

Uiteraard kunnen wij uw organisatie ook voorzien van een advies en/of ontwerp voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein/bedrijfspand of design & construct projecten bij complete herinrichting of ontwikkeling van (woon)wijken.

Kenmerken van het bedrijf zijn flexibiliteit, ruimdenkendheid en professionaliteit. Het bedrijf werkt mee met de tijd van nu, dat houdt in dat er met de juiste materialen en machines vakkundig (straat)werk wordt afgeleverd. Het werk wordt uitgevoerd voor overheid, bedrijf en particulier. Tevens voeren we binnen het bedrijf scholing en cursussen toe, om onze werknemers de juist kennis en vaardigheden mee te geven, die nodig zijn op de werkvloer. De scholing is nodig omdat wij ons steeds meer specialiseren in (her)bestratingsmachines, maar de hamer mag ook zeker niet vergeten worden!

JSB Materieel B.V.

JSB Materieel (handelsnaam JSB Verhuur) verhuurt diverse machines voor onder andere de bestratings- en groenvoorzieningsbranche. De machines kunnen per dag c.q. per week gehuurd worden of tegen een uurtarief incl. bedienend personeel.

JSB Personeel & Detachering B.V.

De gemeenten willen graag inzicht hebben in de mate waarin de inschrijver mogelijkheden zien om Social Return als onderdeel van MVO toe te passen op hun projecten c.q. aanbestedingen. Gemeenten hebben een belangrijke wettelijk taak bij het integreren en re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. JSB Personeel & Detachering ondersteunt hierbij hoofdaannemers in het creŽren van werkgelegenheid voor (langdurig) werklozen en/of mensen met een SW indicatie en inwoners die behoefte hebben aan, en ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een leer- en/of werkplek. JSB Personeel & Detachering staat open voor deze doelgroep en werkt daarom ook optimaal samen met UWV, provincie, gemeente en/of de daartoe verantwoordelijke afdeling van de betreffende organisatie.
Geschiedenis
Vanaf 2010 tot eind 2012 voerden wij enkel ambachtelijk straatwerk uit. Veelal in opdracht voor overheid, bedrijf of particulier.

Sinds eind 2011 voeren wij ook specialistische werkzaamheden uit voor de petrochemische industrie voor onder andere Shell en BP. Het betreft dan voornamelijk het aanbrengen van vloeistofdichte bestrating rondom de tankstellen. Maar ook de diverse werkzaamheden op de locatie zelf, zoals rijbanen; parkeervakken; voetpaden; straatmeubilair; et cetera. Het werk in de petrochemische industrie trekt enorm aan. In 2011 deden wij van gemiddeld 10 tankstations het onderhoud en/of herinrichten van de complete locatie. Op dit moment doen we er 2-4 per maand door geheel Nederland en zelfs de grensplaatsen.

In 2013 is er gestart met forse investeringen in bestratingsmachines om zo ons dienstenpakket te kunnen uitbreiden en om onze opdrachtgevers een breder totaalpakket te kunnen aanbieden. In Juni is dan ook een Optimas bestratingsmachine aangeschaft. Deze machine is bedoeld voor het machinaal aanbrengen van nieuwe bestrating, de stenen voor deze machine worden af fabriek al in bijvoorbeeld keperverband aangeleverd.

Medio augustus 2013 kregen de werkzaamheden steeds een complexere omvang. En zijn we dan ook begon met het aannemen van totale projecten. Hierbij replica horloges tag heuer moet u denken van ontgraven cunet, rioleren, bestrating, beplanting tot hekwerk veel al voor bedrijven en in onderaanneming voor wegenbouw bedrijven zoals Antea Group; KWS Infra; BAM Wegen.

Opvolgend is er in Maart 2014 een herbestratingsmachine van het merk Tiger-Stone aangeschaft. Dit is een machine dat is ontwikkelt om de arbeidsomstandigheden van de straatmaker te verlichten. De Tiger-Stone is een zes meter brede bestratingsmachine waarmee de rijbaan in ťťn keer perfect herbestraat kan worden. Tevens kan direct de randafwerking aan meegenomen worden. Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden.
It's not a dress watch either. But it's more formal than some of the others. There's still a numeric bezel and a sporty mesh bracelet, but it's toned down. This swiss replica watches would look great with formal or smart casual clothing.